No spam ever. Unsubscribe in one click. By submitting your email address, you indicate your consent to receiving email marketing messages from us.

Inför kvartsfinalerna 2016/2017 är detta de 8 lag som återstår i kampen om titeln

Här ger vi speltips och matchinformation i reportage om kommande Champions League-matcher. Det handlar om världens mest prestigefyllda ligaturnering, så det är fotboll på högsta nivå vilket också gör det mer spännande både att betta och att se på matcherna.

Många Champions League matcher kan du streama live hos bet365 som också erbjuder en otrolig marknadsbredd på sina bet, du kan satsa på antalet hörnor, vad ställningen är de första 10 minuterna in i matchen, vem som gör mål när och mycket, mycket mer.

Speltips Champions League

Detta är en av de tuffaste ligorna i världen och det är inte heller den lättaste att betta på. Men sannerligen en av de mest intressanta.

Vårt team av experter arbetar heltid med att reka, analysera och gå igenom tonvis med statistik för att plocka ut de bästa speltipsen till våra läsare. Vi förklarar även hur det går till att livestreama och betta på vissa av matcherna. Världens största bookmaker, bet365, streamar till exempel ofta de större matcherna och då kan du betta på dem samtidigt som du ser allt live.

Men vi rekommenderar alla att ha konto hos mer än en bookmaker, därför har vi gjort omfattande recensioner av de vi anser vara de 10 bästa på marknaden. Längst ned på sidan kan du se vilka våra hetaste tips är och alla kommer naturligtvis med saftiga bonusar då du registrerar dig!

Champions League-nyheter/

You have unread messages

You have unread messages