No spam ever. Unsubscribe in one click. By submitting your email address, you indicate your consent to receiving email marketing messages from us.
The English Premier League - antagligen världens mest prestigefyllda liga med många stenrika klubbar som köper in de bästa spelarna från hela jorden.

Men det finns mer än bara det som lockar med PL, det är något med engelsmännens no-nonsense inställning till hur fotboll ska spelas som attraherar miljarder tittare världen över. I denna liga fokuserar man på styrka, snabbhet och hårt, fysiskt spel. Det gör att mer klent byggda spelare som är tekniskt skickliga ofta får svårt att göra lika bra ifrån sig på den brittiska ön när de värvas från Sydamerika eller Spanien.

Premier League är en av de ligor som bookmakers världen över fokuserar allra mest på, eftersom det är en så oerhört populär liga att betta på. Därför kan du hitta många specialerbjudanden som boosted odds, riskfria spel, gratisbet, och så vidare.
En av de bookmakers som är särskilt intressant för alla som gillar Premier League är bet365, inte bara för att man har mycket bra odds, men även för att man erbjuder gratis live streaming av i princip alla stora matcher.

Du kan läsa mer om bet365 i vår heltäckande recension om dem här, eller så går du direkt på nästa stycke och tar reda på hur du kan göra för att börja streama tiotusentals timmar fotboll direkt till din mobil, surfplatta eller dator.

Så gör du för att streama gratis

Börja med att klicka på knappen ovan för att komma till bet365:s registreringssida. Det är tack vare bet365:s miljardrättigheter som vi har möjlighet att streama Premier League gratis via denna bookmaker.

Väl på bet365:s registreringssida så fyller du i dina uppgifter samt anger ett användarnamn och lösenord. Registreringen är en väldigt enkel process som snabbt är avklarad.

3) Med ditt användarnamn och ditt lösenord så loggar du in på bet365 och gör din första insättning. Du måste sätta in minst 100 kr för att få tillgång till livestreamingen. Utnyttjar du dessutom bet365 sport bonus så får du 100 kr extra på ditt konto, det vill säga totalt 200 kr. Du kan läsa mer om detta i vår detaljerade recension av bet365.

4) När du har gjort din första insättning så klickar du på knappen för livestreaming. Du kan se på bilden nedanför hur det ser ut när du loggar in på bet365:s hemsida (även om det ser något annorlunda ut från en mobil eller surfplatta).

You have unread messages

You have unread messages